top of page

5a sessió. Corporeïtat i Resistència 2.

VOICE # 1 

Projecte promogut per Transitstation i secundat per les plataformes PEPA i PAOC

Del 15 al 23 d'abril de 2021

La Grey presenta “Voice # 1”. Un projecte promogut per Transitstation (Alemanya), organització que dóna suport a l'art en viu, i set plataformes de diferents països que donen visibilitat i organitzen esdeveniments dins del món de l'art d'acció: PALTA Performance Art Latinoamérica (Amèrica Llatica), La Sonora Performancera (Oaxaca, Mèxic), PAOC (Nova York), PEPA Pequeño Evento de Performance Art (Espanya), BackArt Foundation (Dhaka, Bangladesh), Pan Asia (Seül, Corea del Sud), i Oblak (l'Índia).

 

“Voice # 1” es planteja com a un esdeveniment de performance virtual simultani realitzat el 15 de març de 2021, on 24 performers de tot el món, seleccionats per les organitzacions col·laboradores, van realitzar una acció en deu minuts a la mateixa hora.

 

La reflexió sobre aquest esdeveniment, pot convertit la prova en un objecte d'investigació per la seva realització concreta i explicita de la sincronització visual: la paradoxa d'un factor d'atzar planificat.

 

A partir del 15 d'abril de 2021 es realitzarà la presentació total de “Voice # 1” a diferents sales d'exposicions i llocs de tot el món, en una exhibició pública sincronitzada i simultània. Es tracta d'un esforç adaptat a la situació de pandèmia, per mantenir l'art en viu (Live Art).

Artistes participants:

Isabel León (Espanya)

M.U.R.T.A. (Xile)

David López Restrepo ( Colombia)

Lara Salmon (USA)

Godwin Constantin (Sri Lanka)

Kartrina Rasic (Thailandia)

Yen Phang (Singapur)

Jeetin Rangher (India)

Jihyoung Park (Corea del Sur / India)

Yuzuru Meade (Japó)

 

Inder Salim (India)

Abhimanyu Kumar (India)

Marcelo Díaz (Xile)

Raúl Rodríguez (Venezuela)

Marlon Ariel Aragón (Costa Rica)

Alejandro Jaramillo (Colombia)

Sandra Ramírez (Méxic)

Ángel Alado (Méxic)

Roger Zi Chim (Méxic)

Roja Cuma (Xile)

VOICE # 1

51'50"

bottom of page