top of page

La Grey és una associació cultural sense ànim de lucre, per a la promoció de l'art i la vida contemporània. Formada per quatre artistes que realitzem la nostra feina des de Tarragona: Juan Carlos Lozano, Lídia Porcar, Francesc Roig i Antonio Luque. L'espai expositiu de La Grey està situat als baixos del taller que Juan Carlos Lozano i Antonio Luque comparteixen al Carrer de Sant Llorenç, núm. 3 a Tarragona.

Des de la nostra obertura el maig de 2013, hem realitzat una quarantena d'activitats de diferents signes al voltant de l'art contemporani. El nostre ideari és obert a tots els llenguatges plurals dels artistes que passen per l'espai, i seguim en la recerca de nous continguts.

La continuïtat i l'interès de la programació al llarg d'aquests anys, ha fet possible que La Grey sigui coneguda fora de l'àmbit local, trobant un reconeixement entre els espais d'art alternatius i independents. Alhora que hem aconseguit un extens públic fidel i amant de l'art i les seves manifestacions més actuals a Tarragona.

La llarga trajectòria dels quatre components del projecte en l'àmbit de les arts visuals, avala la professionalitat en l'elecció de la programació, i el desenvolupament de noves idees per fer visibles els múltiples llenguatges de l'art del segle XXI.

La Grey és un petit espai amb una gran ambició, per mostrar i demostrar que són possibles altres maneres de funcionar en el complex món de la cultura contemporània.

PREMIS:

- Premi ARTIGA a la iniciativa 2021

PROJECTES DE COL·LABORACIÓ:

- ARTSLIBRIS Barcelona, 2022

- ARTSLIBRIS Barcelona, 2021

- SCAN Tarragona, 2014

- SCAN Tarragona, 2016

- SCAN Tarragona, 2018

- SCAN Tarragona, 2022

- SCAN Tarragona, 2023

- EADT (Escola d’Art i Disseny a Tarragona, Diputació de Tarragona)

- EADR (Escola d’Art i Disseny a Reus, Diputació de Tarragona)

- Ajuntament de Tarragona

- Espai Nivi Collblanc (Castelló)

- La Xina A.R.T. (Barcelona)

- Pàrquing (Tarragona)

- El Teler de Llum (Ajuntament de Tarragona)

- Young Gallery Weekend (Barcelona)

- Laboratori Visual (Tarragona)

- BEFOTO, Festival de fotografía emergente (Barbastro)

- Galería Spectrum Sotos (Zaragosa)

- Agéncia Zoom (Barcelona)

- TRANSITSTATION.org (Alemnya)

- P.E.P.A. Pequeño Evento de Performance Art (Madrid)

- P.A.O.C. Performance Art Open Call (New York)

momentos.jpg
bottom of page